Despre noi

Bine ați venit la frigider-auto.ro, principalul distribuitor al dvs. de tehnică frigorifică portabilă. Ne dedicăm în totalitate și încercăm să vă oferim cele mai bune frigidere auto, lăzi frigorifice auto și nu numai, punând accent pe seriozitate, flexibilitate și un serviciu de suport clienți pentru eventualele cazuri  în care orice client al nostru are nevoie de ajutor.

Ca urmare a introducerii mărcilor Webasto și Eberspaecher pe piața din România pe la începutul anilor 2000, branduri care reprezinta tehnica încălzirii, am considerat că este nevoie de a oferi și produse pe partea frigo, ceea ce constă în sisteme de aer condiționat și frigidere auto. Am început să importăm produsele indelB începând cu anul 2007, devenind astfel unicii importatori al acestui brand, iar astazi am rămas principalii importatori de frigidere auto și sisteme de aer condiționat marca indelB.

Indel B a fost fondată în 1967 cu scopul de a produce frigidere portabile alimentate pe curent continuu, oferind soluții pentru piața automotive. Astăzi Indel B este recunoscută la nivel global, având fabrici în Italia și China, astfel, împreună cu rețeaua de vânzări acoperind toate continentele. Investițiile continue în domeniul cercetării și a dezvoltării, capacitatea de a anticipa și de a înțelege nevoile clienților săi, respectarea la cel mai înalt nivel a standardelor de calitate, a făcut ca cei mai importanți producători de autovehicule comerciale grele, cum ar fi Scania, Iveco, Renault, Volvo, Kenworth, Peterbilt, Irizar, Irisbus, să aleagă Indel B, ca furnizor unic pentru dotarea vehiculelor produse de ei, în materie de lăzi frigorifice. Compania Italiană este partener SECOP (fost Danfoss - renumitul producător de compresoare electrice) încă de la începuturi, astfel susținând calitatea verificată și testată a tuturor subansamblelor și pieselor utilizate la producerea frigiderelor din gama indel B.

Gama de frigidere auto Travel Box este compusă din frigidere portabile cu compresor care au fost concepute pentru o mare varietate de diferite aplicații: pentru vehicule comerciale grele și autobuze, pentru timp liber și activități nautice precum și pentru transportul de alimente și medicamente. Mobilitatea devenind din ce în ce o necesitate și un avantaj, gama Travel Box a fost concepută pentru a satisface orice nevoie care ar putea apărea pe timp de mișcare, producătorul punând mare accent inclusiv pe siguranță, economisire de energie și confort oferit în spațiul în care frigiderele sunt transportate.

Din aceste motive gama de frigidere Travel Box marca indel B, sunt considerate colegi de călătorie inimitabile.

Marca Volltop este un brand recent introdus pe piață, începând cu 2011, iar menirea acestuia este de a oferi accesorii calitative pentru domeniul automotiv la un preț accesibil. Primele produse ale brandului au fost frigiderele auto echipate cu compresor, cu o capacitate de 25 și 35 litri, de o fiabilitate și eficiență apreciată de clienți, evidențiată prin cantitățile semnificative comercializate în decursul acestor ani. Mai nou, acest brand oferă și produse de aer condiționat pentru camioane sau microbuze, precum și alte produse cum ar fi antenele pentru stații radio CB, camere video pentru autovehicule (DVR).

Avem speranța că vă veți bucura de aceste produse în aceeași măsură în care noi ne bucurăm pentru faptul că vi le putem oferi pe acestea. Pentru orice întrebări, informații suplimentare, sau comentarii, nu ezitați să ne contactați.


Cu deosebită considerație,

Echipa frigider-auto.ro